2016-06-08 09:58

2016-06-08 09:58

Sylve är årets företagare

MUNKFORS

Sylve Björkman vid Ransäters Invest AB har utsetts till årets företagare i Munkfors. Motiveringen löd: ”En stor entreprenör redan i tidig ålder, i olika branscher och de senaste åren inom en mycket speciell bransch som fått massmedial uppmärksamhet. Han har visat styrka, kreativitet och kämpat outtröttligt i sitt arbete för rättvisa och rättigheter. Det är mycket tack vare hans personliga insatser som gett tusentals thailändska bärplockare förtroende att återkomma år efter år till ett av Sveriges mest seriösa företag inom bärbranschen”.

Sylve Björkman vid Ransäters Invest AB har utsetts till årets företagare i Munkfors. Motiveringen löd: ”En stor entreprenör redan i tidig ålder, i olika branscher och de senaste åren inom en mycket speciell bransch som fått massmedial uppmärksamhet. Han har visat styrka, kreativitet och kämpat outtröttligt i sitt arbete för rättvisa och rättigheter. Det är mycket tack vare hans personliga insatser som gett tusentals thailändska bärplockare förtroende att återkomma år efter år till ett av Sveriges mest seriösa företag inom bärbranschen”.