2016-03-23 12:47

2016-03-23 12:47

Glädjens dag och annat påsklovskul

MUNKFORS

Glädjens dag på 1 april är inget skämt. I alla fall inte i Munkfors vilket bevisades i fjol då det genom olika aktivteter spreds glädje runt om i kommunen. Premiären följs nu upp med en ny dag med glädjande överraskningar som exempelvis tårtkalas, tävlingar och sång och musik lite här och där.

I år blir Glädjens dag dessutom ett inslag under påsklovsveckan där skollediga bjuds in till olika aktiviteter som äggmålartävling på onsdag, mångkamp på torsdag och en laddad hinderbana i sporthallen på fredag.

I år blir Glädjens dag dessutom ett inslag under påsklovsveckan där skollediga bjuds in till olika aktiviteter som äggmålartävling på onsdag, mångkamp på torsdag och en laddad hinderbana i sporthallen på fredag.