2016-03-02 12:11

2016-03-02 12:11

Statsbidrag till Forsnäshallen

MUNKFORS: Efterlängtad totalrenovering

Boverket har beviljat drygt 1,6 miljoner kronor i bidrag till upprustningen av Forsnäshallen.

– En positiv överraskning som betyder mycket för oss, säger kommunalråd Mathias Lindquist (S).

Forsnäshallen i Munkfors byggdes i slutet av 1960-talet har sedan en tid varit i behov av en omfattande renovering. I fjol togs beslut om en upprustning som är beräknad att kosta runt 8,5 miljoner kronor. Under vintern har arbetet med renoveringen pågått och inför höstterminen kommer allt att vara klart.

– Då har vi en i stort sett totalrenoverad hall, säger Mathias Lindquist.

– En positiv överraskning som betyder mycket för oss, säger kommunalråd Mathias Lindquist (S).

Forsnäshallen i Munkfors byggdes i slutet av 1960-talet har sedan en tid varit i behov av en omfattande renovering. I fjol togs beslut om en upprustning som är beräknad att kosta runt 8,5 miljoner kronor. Under vintern har arbetet med renoveringen pågått och inför höstterminen kommer allt att vara klart.

– Då har vi en i stort sett totalrenoverad hall, säger Mathias Lindquist.