2016-02-19 20:46

2016-02-19 20:46

Sven-Erik och Ingvar får Fridolf Rhudin-priset

MUNKFORS

Sven Erik Magnusson och Ingvar Karlsson i Sven-Ingvars har tilldelats Fridolf Rhudinpriset 2016, för att de i 60 år med sanna musikanthjärtan kuskat runt i folkparker och på andraställen till andras glädje och förnöjsamhet.

Priset, som består av varsin kostym, delas ut i samband med Svenska Bondkomikfestivalen vid Fridolf Rhudinmuseet i Munkfors den 22 juli.

Tidigare pristagare har varit Hasse Alfredsson, Anders Eriksson, Martin Ljung, Maria Lundkvist, Gösta Ekman, Claes Eriksson, Birgitta Andersson, Povel Ramel, Bosse Parnevik, Tomas von Brömsen, Lasse Åberg, Anne Charlotte Harvey, Björn Gustafson, Mia Skäringer, Manne af Klintberg, Owe Thörnqvist och Peter Carlsson.

Priset, som består av varsin kostym, delas ut i samband med Svenska Bondkomikfestivalen vid Fridolf Rhudinmuseet i Munkfors den 22 juli.

Tidigare pristagare har varit Hasse Alfredsson, Anders Eriksson, Martin Ljung, Maria Lundkvist, Gösta Ekman, Claes Eriksson, Birgitta Andersson, Povel Ramel, Bosse Parnevik, Tomas von Brömsen, Lasse Åberg, Anne Charlotte Harvey, Björn Gustafson, Mia Skäringer, Manne af Klintberg, Owe Thörnqvist och Peter Carlsson.