2016-02-09 14:17

2016-02-09 14:17

Kommunen lanserar ny hemsida

MUNKFORS

På måndag är det premiär för nya munkfors.se. Det är en användarvänlig webbplats som ska förenkla medborgarnas kontakt med kommunen.

Satsningen är ett led i arbetet med att skapa ett tydligare och mer strategiskt kommunikationsarbete. I höstas anställdes en kommunikatör på heltid och nu är det dags för den första förändringen i att skapa en ännu mer öppen och kommunikativ organisation.

Hemsidan är anpassad för att fungera lika bra i en mobil miljö som via en surfplatta eller dator. Mycket fokus har lagts på att göra webbplatsen användarvänlig och tillgänglig, bland annat med en talfunktion.

Nästa satsning i kommunens kommunikationsarbete är införandet av ett kontaktcenter, något som det planeras för senare i år.

Satsningen är ett led i arbetet med att skapa ett tydligare och mer strategiskt kommunikationsarbete. I höstas anställdes en kommunikatör på heltid och nu är det dags för den första förändringen i att skapa en ännu mer öppen och kommunikativ organisation.

Hemsidan är anpassad för att fungera lika bra i en mobil miljö som via en surfplatta eller dator. Mycket fokus har lagts på att göra webbplatsen användarvänlig och tillgänglig, bland annat med en talfunktion.

Nästa satsning i kommunens kommunikationsarbete är införandet av ett kontaktcenter, något som det planeras för senare i år.