2015-11-21 17:07

2015-11-22 10:08

Julstämning spreds på hembygdsgården

RANSÄTER: Välbesökt julmarknad

– Bättre än om det skulle regna, sa tomten som gillade att det var lite vitt på marken och några minusgrader. Tomten var ett populärt inslag där han parkerat vid den stora granen på Ransäters hembygdsgård under lördagens välbesökta julmarknad.

Tomten var dessutom på ett generöst humör den här dagen, fastän det är många dagar kvar till jul. I den stora lådan under granen var det laddat med en massa godispåsar som delades ut till barnen.

Nu var det inte bara den rödklädda figuren och de granklädda bockar som spred julstämning den här dagen. Inne i logarna var det uppdukat med allehanda hantverk och annat som hör julen och vintern till. Allt i yppersta kvalitet.

– Ingen loppiskänsla här inte, som en besökare sa.

Tomten var dessutom på ett generöst humör den här dagen, fastän det är många dagar kvar till jul. I den stora lådan under granen var det laddat med en massa godispåsar som delades ut till barnen.

Nu var det inte bara den rödklädda figuren och de granklädda bockar som spred julstämning den här dagen. Inne i logarna var det uppdukat med allehanda hantverk och annat som hör julen och vintern till. Allt i yppersta kvalitet.

– Ingen loppiskänsla här inte, som en besökare sa.