2016-03-12 06:00

2016-03-12 06:00

Kvalitet i konserven

LAGRING.

I Sverige är det vanligt med konserver. Men innehållet är inte så noga. Sönderkokta grönsaker, tomatkross, torr tonfisk och smaklös majs. I Spanien konserverar man enbart det bästa. Fin, vit sparris som sedan serveras med lite olivolja eller ajoli. Eller tonfisk, av den bästa sorten, i av lag av fyllig olja. Har du någon gång provat den tonfisken, är det svårt att gå tillbaka till våra små runda burkar.

I Sverige är det vanligt med konserver. Men innehållet är inte så noga. Sönderkokta grönsaker, tomatkross, torr tonfisk och smaklös majs. I Spanien konserverar man enbart det bästa. Fin, vit sparris som sedan serveras med lite olivolja eller ajoli. Eller tonfisk, av den bästa sorten, i av lag av fyllig olja. Har du någon gång provat den tonfisken, är det svårt att gå tillbaka till våra små runda burkar.