2016-06-17 07:24

2016-06-17 07:24

Raymond var först i år

PÅ HUGGET

Säsongens första anmälda bidrag har nu landat på NWT på huggets skrivbord i Torsby.
Och snabbast var:
Raymond Tryggvesson från Kil, som tog en dryga 1,3 kilo tung abborre ur sjön Rinnen i början av maj.

– Det var inte särskilt dramatiskt. Det var en ”snäll” abborre men ändå den största som jag någonsin fått, säger Raymond Tryggvesson som alltså sätter ett nytt personligt rekord med i runda slängar 300 gram.

Och det var kanske på tiden.

Raymonds gamla personrekord låg på omkring kilot.

– Men vilket år... nä, det minns jag inte riktigt men det är ganska länge sedan. Det måste i alla fall vara någon gång i slutet av 1960-talet så visst kan jag hålla med om att det var hög tid, säger Raymond.

– Det var inte särskilt dramatiskt. Det var en ”snäll” abborre men ändå den största som jag någonsin fått, säger Raymond Tryggvesson som alltså sätter ett nytt personligt rekord med i runda slängar 300 gram.

Och det var kanske på tiden.

Raymonds gamla personrekord låg på omkring kilot.

– Men vilket år... nä, det minns jag inte riktigt men det är ganska länge sedan. Det måste i alla fall vara någon gång i slutet av 1960-talet så visst kan jag hålla med om att det var hög tid, säger Raymond.