Fartdårar på Skivedsvägen

FRÅGA POLISEN

Hej, jag i mitt arbete kör jag mycket bil mellan Skived-Karlstad(gamla vägen) samt Deje-Munkfors. Min fråga är när ni tänker ha fartkontroller på dessa vägsträckor? Ett exempel att bara i går då jag låg i 70km/h Skived-Karlstad och blev omkörd 14 gånger av riktiga fartdårar! Samma sak gäller Deje-Munkfors förra veckan! Deje-Munkfors är det 80 km/h men den farthållningen hålls då inte varken av busschafförer, privatpersoner eller lastbilschafförer! /Arg bilist med många barn i bilen!!
Publicerad: 2012-01-24 14:10

Svar: När det gäller LV 720 mellan Skived och Karlstad så har vi haft ett flertal kontroller under 2011 dessutom har vi haft vår automatiska hastighetsövervakning placerad där. Vi vet att hastigheten på denna väg är hög och fortsätter att jobba med detta.

Ulf Emilsson

Trafikenenheten

Skriv ut!  Skriv ut!  |  Tipsa en vän!  Tipsa!  |  Rätta fel i artikeln!  Rätta!
Just nu på ettan
billiga resor billiga resor

Tävla i vår julkalender
Tipsa nwt.se!
Telefon: 054-19 90 00 (vxl)
Via sms/mms: 0730-12 12 12
Webbfrågan
Har du plockat fram skridskorna för säsongen?

Adventslördag på Norsplan i Vålberg.
FLER

Har du en egen nyhet?

Vill du dela med dig av något som äger rum där du bor, eller en fin bild? Mejla in detta till oss! så kan det hamna under Läsarnas här på nwt.se. Läs mer om hur du bidrar till Läsarnas här.

Om nwt.se
Snart kommer nya nwt.se!
Välkommen att logga in!
För att läsa hela nwt.se behöver du vara prenumerant.
Logga in med ditt kundnummer och lösenord via länken uppe till höger, genom att klicka på en stängd artikel eller direkt här:
» Logga in!
Kundnumret finns på din faktura. Lösenord är ditt postnummer (fem siffror utan mellanslag), om du inte ändrat. Du kan också hämta dina kunduppgifter genom vår digitala prenumerationstjänst.
» Få kundnummer med personnummer
» Få kundnummer med e-postadress
» Få kundnummer med andra uppgifter
Våra nyheter - när och hur du vill

Värmlandsfyndet
Dagens ros/firarhörnan
Sök recept
Till hittarecept.se