2016-07-20 12:10

2016-07-20 12:10

Bellman firas igen

SÄFFLE

Klockan 15 på söndag den 24 juli är det återigen dags för det årliga firandet av diktaren Carl Michael Bellman på von Echstedtska gården i Västra smedbyn i Kila.

Ett firande som inleddes 1971 och som lever kvar än i dag. I år äger konserten rum för 46:e gången.

Veteranerna Anders Falk och Per Nilsson från Visklubb -67 i Säffle får kompstöd av en ensemble med stark Säffleanknytning. Till sin hjälp har de bland annat bröderna Stefan Gustavsson och Göran Hülpers som har arrangerat stora delar av musiken till konserten.

Ett firande som inleddes 1971 och som lever kvar än i dag. I år äger konserten rum för 46:e gången.

Veteranerna Anders Falk och Per Nilsson från Visklubb -67 i Säffle får kompstöd av en ensemble med stark Säffleanknytning. Till sin hjälp har de bland annat bröderna Stefan Gustavsson och Göran Hülpers som har arrangerat stora delar av musiken till konserten.