2016-06-27 13:24

2016-06-28 09:46

Sjunde raka för VIF U dam

FOTBOLL

Villastadens IF:s U-damer har spelat sin sjunde division 5-match i rad utan att förlora. Det blev 4–3 borta mot Olsäter, trots underläge 0–2 i halvtid.

Hanna Bolmenäs kvitterade och två snabba mål av Josefine Karlsson förde upp laget i ledning. Elin Karlsson Prytz satte 4–2 på tilläggstid. Olsäter låg en poäng före VIF U inför matchen.

VIF:s andralag på herrsidan förlorade däremot hemma mot Lesjöfors med 1–2 (1–0). Gästerna gjorde båda sina mål på straff. Målskytt för de gulsvarta var Hassan Karimi. VIF 2 åkte på sin andra raka förlust, efter att ha inlett division 6 med tre vinster och en oavgjord.

Bäckhammars SK tog en klar seger hemma mot Nordmark. Matchen på Bäckevi slutade 5–0 (2–0) och BSK är inte längre näst sist, utan tredje sist i division 7.

IFK Ölmes andralag i sexan förlorade också. Storfors vann på hemmaplan med 4–2 (3–1). Ölme tog ledningen genom Abdifatah Mahamed Abdaw, men sedan var det roliga slut. Ölmes andra mål, genom Kim Löfving, kom vid ställningen 4–1. Ölme håller ändå Storfors bakom sig, med knapp marginal.

Hanna Bolmenäs kvitterade och två snabba mål av Josefine Karlsson förde upp laget i ledning. Elin Karlsson Prytz satte 4–2 på tilläggstid. Olsäter låg en poäng före VIF U inför matchen.

VIF:s andralag på herrsidan förlorade däremot hemma mot Lesjöfors med 1–2 (1–0). Gästerna gjorde båda sina mål på straff. Målskytt för de gulsvarta var Hassan Karimi. VIF 2 åkte på sin andra raka förlust, efter att ha inlett division 6 med tre vinster och en oavgjord.

Bäckhammars SK tog en klar seger hemma mot Nordmark. Matchen på Bäckevi slutade 5–0 (2–0) och BSK är inte längre näst sist, utan tredje sist i division 7.

IFK Ölmes andralag i sexan förlorade också. Storfors vann på hemmaplan med 4–2 (3–1). Ölme tog ledningen genom Abdifatah Mahamed Abdaw, men sedan var det roliga slut. Ölmes andra mål, genom Kim Löfving, kom vid ställningen 4–1. Ölme håller ändå Storfors bakom sig, med knapp marginal.