2016-05-21 10:44

2016-05-21 10:44

Nu börjar IFK kännas igen

FOTBOLL: Tredje raka segern

IFK Kristinehamn förlorade sin seriepremiär i division 7, men tog i fredags kväll tredje raka segern.

Det blev hela 5–0 (2–0) borta mot Granbergsdal.

IFK:s målskyttar var Magnus Olsson (3), Victor Fredriksson och Mikael Söderlund. Den evigt unge 39-årige ”Olle” har nu gjort fem mål på fyra matcher.

Sämre i fredags kväll gick det för IFK Ölme 2 (division 6) och Bäckhammars SK (7). Ölme 2 lyckades inte göra något mål borta mot Karlskogalaget Woody´s och föll med 0–3 (0–2). Det var Ölme 2:s första förlust.

Bäckhammar fortsätter att göra många mål, men släpper tyvärr in ännu fler. BSK har gjort elva mål på fyra matcher, men ändå noterat tre förluster. I fredags kväll blev det 3–5 (0–2) hemma mot Skattkärr U. BSK ledde med 3–2 och lagets mål gjordes av Paul Ivarsson (2) och Mutaz Kallab.

IFK:s målskyttar var Magnus Olsson (3), Victor Fredriksson och Mikael Söderlund. Den evigt unge 39-årige ”Olle” har nu gjort fem mål på fyra matcher.

Sämre i fredags kväll gick det för IFK Ölme 2 (division 6) och Bäckhammars SK (7). Ölme 2 lyckades inte göra något mål borta mot Karlskogalaget Woody´s och föll med 0–3 (0–2). Det var Ölme 2:s första förlust.

Bäckhammar fortsätter att göra många mål, men släpper tyvärr in ännu fler. BSK har gjort elva mål på fyra matcher, men ändå noterat tre förluster. I fredags kväll blev det 3–5 (0–2) hemma mot Skattkärr U. BSK ledde med 3–2 och lagets mål gjordes av Paul Ivarsson (2) och Mutaz Kallab.