2016-04-07 13:40

2016-04-07 13:40

Sara nominerad

INNEBANDY: Kan bli årets spelare

Kristinehamnstjejen Sara Hjorting är Svenska innebandyförbundets tredje kandidat till att utses som årets spelare.

Sara har en fantastisk säsong bakom sig, i landslag som klubblag. Målvakten tog VM-guld – efter att ha räddat en avgörande straff – och hennes Pixbo Wallenstam är framme i SM-final, som spelas lördag den 16 denna månad.

Juryns motivering: ”Sara har under säsongen fortsatt utvecklat sitt målvaktsspel. Hon har visat upp en fin jämnhet i sitt spel och varit en viktig del i Pixbos försvar. I landslaget har Sara visat att hon nu tillhör en av världens absolut bästa målvakter”.

Kandidater till att bli årets spelare är även Anna Wijk, Kais Mora och Anna Jakobsson, Endre.

Sara har en fantastisk säsong bakom sig, i landslag som klubblag. Målvakten tog VM-guld – efter att ha räddat en avgörande straff – och hennes Pixbo Wallenstam är framme i SM-final, som spelas lördag den 16 denna månad.

Juryns motivering: ”Sara har under säsongen fortsatt utvecklat sitt målvaktsspel. Hon har visat upp en fin jämnhet i sitt spel och varit en viktig del i Pixbos försvar. I landslaget har Sara visat att hon nu tillhör en av världens absolut bästa målvakter”.

Kandidater till att bli årets spelare är även Anna Wijk, Kais Mora och Anna Jakobsson, Endre.