2015-12-17 15:03

2015-12-17 15:03

Gradering hos Kristinehamns karateförening

KAMPSPORT: Nya bälten

Kristinehamns karateförening hade gradering på onsdagen. Många av medlemmarna fick nya bälten.

Marina Andersson, 12 år, tog första kyu, vilket är sista graden innan svart. Det var Lennart Larsson, 7 dan, som höll i graderingen. Lennart Larsson är huvudinstruktör i Karlstad karateförening och förbundskapten i katalandslaget och han har hållit i Kristinehamnsklubbens alla graderingar sedan starten 2010.

Marina Andersson, 12 år, tog första kyu, vilket är sista graden innan svart. Det var Lennart Larsson, 7 dan, som höll i graderingen. Lennart Larsson är huvudinstruktör i Karlstad karateförening och förbundskapten i katalandslaget och han har hållit i Kristinehamnsklubbens alla graderingar sedan starten 2010.