2015-12-02 18:57

2015-12-02 18:57

0550 Big Band ger julkonsert

NÖJE: Jazzå är det jul igen?

På söndag återupptar 0550 Big Band sin tradition med att ha julkonsert i storbandstappning.

Denna gång spelar de på Mastmagasinet tillsammans med två sångare från Karlstad, Gustaf Andersson och Emeli Bohlin. Det blir både gamla och nya låtar, exempelvis Merry Christmas Baby, Fairytale of New York, Little Drummer Boy och gamla godingar som Rudolf med röda mulen, Jingle Bells samt White Christmas.

Denna gång spelar de på Mastmagasinet tillsammans med två sångare från Karlstad, Gustaf Andersson och Emeli Bohlin. Det blir både gamla och nya låtar, exempelvis Merry Christmas Baby, Fairytale of New York, Little Drummer Boy och gamla godingar som Rudolf med röda mulen, Jingle Bells samt White Christmas.