2016-08-24 06:00

2016-08-24 06:00

Kalkyler som inte stämmer

Ekonomi:

Tycker det är mycket märkligt att alla dessa tjänstemän i kommunerna inte kan räkna fram rätta belopp på kostnader vid byggnationer och övriga investeringar, nu senast är det Arvika med översvämningsskydd, Karlstad med vindkraft och bevara mig väl för detta planerade skolbygge som S V och MP i Kristinehamn ska igång med.

Undrar vad mycket mer kostnaden blir för det än vad kalkylen säger. Måste vara något fel på kompetensen tycker jag.

Lars-Göran Larsson (M)

Tycker det är mycket märkligt att alla dessa tjänstemän i kommunerna inte kan räkna fram rätta belopp på kostnader vid byggnationer och övriga investeringar, nu senast är det Arvika med översvämningsskydd, Karlstad med vindkraft och bevara mig väl för detta planerade skolbygge som S V och MP i Kristinehamn ska igång med.

Undrar vad mycket mer kostnaden blir för det än vad kalkylen säger. Måste vara något fel på kompetensen tycker jag.

Lars-Göran Larsson (M)