2016-08-23 11:11

2016-08-23 11:11

Tre katter påkörda

Hultkorset

Väntar på att min katt ska skrapa på nätdörren till altanen och vilja in. Men det kommer inte att ske.

I går morse blev hon överkörd vid vårt hus i Hultkorset. Katten var i sina bästa år fullt frisk och mycket älskad. Hon hade ett namn. Hon hette Astrid. I veckan har tre katter blivit dödade i Hult/Vikeområdet på Visnums-Kilsvägen.

På denna väg råder anarki. Många verkar inte kunna läsa en hastighetsskylt. Kanske behövs det en ABC-bok eller nya glasögon? I Hultkorset är det 50 km men mycket få håller detta. Turister och gäster är inget problem, för i denna lightversion av 26:an så är det en del av dom bofasta som är det stora problemet.

När ska ett barn råka illa ut? Det är bara en tidsfråga. På vägen som Gud glömt så skiter folk i det.

Inger Andersson

 

I går morse blev hon överkörd vid vårt hus i Hultkorset. Katten var i sina bästa år fullt frisk och mycket älskad. Hon hade ett namn. Hon hette Astrid. I veckan har tre katter blivit dödade i Hult/Vikeområdet på Visnums-Kilsvägen.

På denna väg råder anarki. Många verkar inte kunna läsa en hastighetsskylt. Kanske behövs det en ABC-bok eller nya glasögon? I Hultkorset är det 50 km men mycket få håller detta. Turister och gäster är inget problem, för i denna lightversion av 26:an så är det en del av dom bofasta som är det stora problemet.

När ska ett barn råka illa ut? Det är bara en tidsfråga. På vägen som Gud glömt så skiter folk i det.

Inger Andersson