2016-07-15 06:00

2016-07-15 06:00

Ska det vara så i dagens Sverige?

Sjukdom:

Att en svårt sjuk människa, med stora andningsproblem varje dag, som under de senaste dagarna eskalerat, skall förnedras genom att sitta med öppen altandörr i en vanlig hyreslägenhet till en innergård med mycket eko under flera timmar, under flera dagar och vråla rakt ut. Känner en förfäran över att jag eller mina anhöriga skall behöva fara så illa.

Var finns anhöriga?

Att en svårt sjuk människa, med stora andningsproblem varje dag, som under de senaste dagarna eskalerat, skall förnedras genom att sitta med öppen altandörr i en vanlig hyreslägenhet till en innergård med mycket eko under flera timmar, under flera dagar och vråla rakt ut. Känner en förfäran över att jag eller mina anhöriga skall behöva fara så illa.

Var finns anhöriga?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.