2016-07-11 15:08

2016-07-11 15:08

Giftfri odling luktar

HAGA

På grund av den nuvarande styrelsen prioriterar välskötta gräsmattor och prydliga rabatter så börjar Haga koloni att sakta förvandlas till någon slags sommaridyll.

Det ska vara så genomprydligt för att styrelsen skall bli nöjd – eller kan inte styrelsen odla grönsaker? Det är inte prydligt med grönsaksodling, det krävs illaluktande dynga och gräsklipp och kanske hönsskit som luktar ännu värre. Folk måste uppmuntras att odla utan gifter.

Programmen på tv propagerar för giftfri odling men på Haga är det inte många. Det finns kolonister som inte tagit i en spade och grävt en rabatt–man klipper gräsmattan istället och intar solstolen. All kompost körs ut i skogen och blir snigelmat - och sedan kommer sniglarna in till mig. Mördarsniglar!

Styrelsen skickar brev med klagomål och säger att man missköter trädgården men kommer aldrig på besök och talar om hur och varför. Har alla social fobi?

Hans W

 

Det ska vara så genomprydligt för att styrelsen skall bli nöjd – eller kan inte styrelsen odla grönsaker? Det är inte prydligt med grönsaksodling, det krävs illaluktande dynga och gräsklipp och kanske hönsskit som luktar ännu värre. Folk måste uppmuntras att odla utan gifter.

Programmen på tv propagerar för giftfri odling men på Haga är det inte många. Det finns kolonister som inte tagit i en spade och grävt en rabatt–man klipper gräsmattan istället och intar solstolen. All kompost körs ut i skogen och blir snigelmat - och sedan kommer sniglarna in till mig. Mördarsniglar!

Styrelsen skickar brev med klagomål och säger att man missköter trädgården men kommer aldrig på besök och talar om hur och varför. Har alla social fobi?

Hans W