2016-06-10 06:00

2016-06-10 06:00

Hyllning till Pascalidou

Debatt

Alexandra Pascalidou; Det du gör är stort, det sätt du engagerar dig i romerna och deras situation. Du visar att människor och liv är så mycket mer. Det är viktigt att markera mot intolerans, trångsinthet, mobbning, destruktivitet, reptilhjärnor, känslomässig öken och fårskocksmentalitet (i sin bubbla). Hur vi är och vad vi prioriterar avslöjar oss; för eller emot en öppen och bättre värld (att samarbeta gäller även med djur och natur).

Harry

Alexandra Pascalidou; Det du gör är stort, det sätt du engagerar dig i romerna och deras situation. Du visar att människor och liv är så mycket mer. Det är viktigt att markera mot intolerans, trångsinthet, mobbning, destruktivitet, reptilhjärnor, känslomässig öken och fårskocksmentalitet (i sin bubbla). Hur vi är och vad vi prioriterar avslöjar oss; för eller emot en öppen och bättre värld (att samarbeta gäller även med djur och natur).

Harry