2016-05-11 06:00

2016-05-11 06:00

Moped på cykelbanan

Klass II: Får arga blickar

De arga blickar jag får av cyklister och fotgängare är inte att leka med. Jag åker inte fort eller vårdslöst! Möter cyklister som åker i bredd och vägrar ge mig plats, utan jag får snällt åka ut på gräset.. fotgängare som även de vägrar att ge mig plats, utan jag får stanna och vänta tills de kan ge mig plats, så jag kan passera.

Jag vill bara med dessa ord informera att vi som åker klass ll moped ska åka på cykelbana, där sådan finns. Finns att läsa mer på transportstyrelsens hemsida om detta.

Trevlig moped på er.

40+ mopedist.

De arga blickar jag får av cyklister och fotgängare är inte att leka med. Jag åker inte fort eller vårdslöst! Möter cyklister som åker i bredd och vägrar ge mig plats, utan jag får snällt åka ut på gräset.. fotgängare som även de vägrar att ge mig plats, utan jag får stanna och vänta tills de kan ge mig plats, så jag kan passera.

Jag vill bara med dessa ord informera att vi som åker klass ll moped ska åka på cykelbana, där sådan finns. Finns att läsa mer på transportstyrelsens hemsida om detta.

Trevlig moped på er.

40+ mopedist.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.