2016-04-18 10:45

2016-04-18 10:45

Talmannen behöver sätta ner foten

POLITIK

Efter Wallströms agerande vid KU-förhöret är det dags att riksdagens talman sätter ner foten och talar om för henne vad som gäller. Hade Persson fortfarande varit i farten hade han helt klart haft ett samtal med henne. Hon hamnade inte i Bryssel utan anledning Lövden började med att plocka in gammal fallfrukt det dröjer väl inte innan Winberg dyker upp igen.

r.

Efter Wallströms agerande vid KU-förhöret är det dags att riksdagens talman sätter ner foten och talar om för henne vad som gäller. Hade Persson fortfarande varit i farten hade han helt klart haft ett samtal med henne. Hon hamnade inte i Bryssel utan anledning Lövden började med att plocka in gammal fallfrukt det dröjer väl inte innan Winberg dyker upp igen.

r.