2016-01-27 10:03

2016-01-27 10:03

Att bry sig räddar liv

VARDAGSHJÄLTAR

Många visar mod och gör fantastiska insatser. Vi har många vardagshjältar. Jag har särskilt beundrat Erica Sjöström i Drifters under lång tid för sitt otroliga sätt att bry sig och bjuda på sig själv som artist och musiklärarepedagog. Hon är ambitiös och kunnig samtidigt så öppen, enkel och ödmjuk. Hennes varma innerlighet berör på minsta cellnivå; smälter isberget inom oss. Ett fint föredöme. Ja; medmänsklighet sprider sig som ringarna på vattnet.

Harry

Många visar mod och gör fantastiska insatser. Vi har många vardagshjältar. Jag har särskilt beundrat Erica Sjöström i Drifters under lång tid för sitt otroliga sätt att bry sig och bjuda på sig själv som artist och musiklärarepedagog. Hon är ambitiös och kunnig samtidigt så öppen, enkel och ödmjuk. Hennes varma innerlighet berör på minsta cellnivå; smälter isberget inom oss. Ett fint föredöme. Ja; medmänsklighet sprider sig som ringarna på vattnet.

Harry

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.