2015-12-10 11:38

2015-12-10 11:38

Behandla lojal personal bättre

ARBETSLIV

Till den inkompetenta ledningen på ett företag i Kristinehamn som har försökt att komma undan eget misslyckande och därigenom behandlat en lojal medarbetare med 47 år i företaget på ett helt oacceptabelt sätt.

En chef som inte följer de grundläggande regler och rättigheter som gäller för anställda och en som blir ertappad med handen i kakburken och sen springer och gömmer sig när det hettar till. Det är inte första gången chefer på företaget ifrågasätts.

PS. Prova med rättvisa, det kan gå bra.

Tommy

Till den inkompetenta ledningen på ett företag i Kristinehamn som har försökt att komma undan eget misslyckande och därigenom behandlat en lojal medarbetare med 47 år i företaget på ett helt oacceptabelt sätt.

En chef som inte följer de grundläggande regler och rättigheter som gäller för anställda och en som blir ertappad med handen i kakburken och sen springer och gömmer sig när det hettar till. Det är inte första gången chefer på företaget ifrågasätts.

PS. Prova med rättvisa, det kan gå bra.

Tommy

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.