2015-11-06 06:00

2015-11-06 06:00

Majoriteten är maktfullkomlig

SÄGER ALLT

Jättebra ledare 4/11, den säger allt om läget i landet och skötseln av detsamma. Vill även ge ett FY till den styrande S-, V- och. MP-majoriteten i kommunstyrelsen i Kristinehamn. Att bara tänka på att ta bort inläsningsarvoden för fritidspolitiker är ynkligt. Tror ni att ni kan få några som blir intresserade att ägna sig åt politik på sin fritid. Men ni skall väl ha den kader som ni är nu kvar, Ni är totalt maktfullkomliga, det märktes ju på senaste fullmäktige . Dåligt Bjarne & co.

Lg Larsson (M)

Jättebra ledare 4/11, den säger allt om läget i landet och skötseln av detsamma. Vill även ge ett FY till den styrande S-, V- och. MP-majoriteten i kommunstyrelsen i Kristinehamn. Att bara tänka på att ta bort inläsningsarvoden för fritidspolitiker är ynkligt. Tror ni att ni kan få några som blir intresserade att ägna sig åt politik på sin fritid. Men ni skall väl ha den kader som ni är nu kvar, Ni är totalt maktfullkomliga, det märktes ju på senaste fullmäktige . Dåligt Bjarne & co.

Lg Larsson (M)

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.