2015-11-03 09:48

2015-11-03 09:48

Tolka inte oss, S

KLÄDSAMT

Det är knepigt hur majoriteten tar sig tolkningsföreträde för moderaterna.

Om det har undgått er så står vi för en valfrihet vilket innefattas av både kommunal och privat regi. Vi vill inte ställa dessa mot varandra för då faller valfriheten. Har det undgått er i majoriteten att vi har stått upp för Öståsgården? Den är väl ändå i kommunal regi? Skulle vara klädsamt om majoriteten ville hålla sig till ämnet.

Marie OudinOppositionsråd (M), Larsgöran Larsson Ledamot socialnämnden (M), Monica MarkerLedamot socialnämnden (M), Katarina Ikonen, Ersättare socialnämnden (M).

Om det har undgått er så står vi för en valfrihet vilket innefattas av både kommunal och privat regi. Vi vill inte ställa dessa mot varandra för då faller valfriheten. Har det undgått er i majoriteten att vi har stått upp för Öståsgården? Den är väl ändå i kommunal regi? Skulle vara klädsamt om majoriteten ville hålla sig till ämnet.

Marie OudinOppositionsråd (M), Larsgöran Larsson Ledamot socialnämnden (M), Monica MarkerLedamot socialnämnden (M), Katarina Ikonen, Ersättare socialnämnden (M).

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.