2015-04-09 11:37

2015-04-09 11:37

Skärpning nedskräpare

SKÄMS

I lördags morse träffades en massa unga killar (och tjejer) för att åka i samlad tropp till Elmia på Lidlparkeringen och mittemot inga problem med det) En hel del öl och annat konsumerades (inga problem med det heller) Men hörrni; ni lämnade en totalt nedskräpad parkering efter er, SKÄRPNING !! Nog orkar ni väl ta tomma burkar med er? Tomburkar och även flaskor överallt, som bilentusiast skäms man.


Sura gubben

I lördags morse träffades en massa unga killar (och tjejer) för att åka i samlad tropp till Elmia på Lidlparkeringen och mittemot inga problem med det) En hel del öl och annat konsumerades (inga problem med det heller) Men hörrni; ni lämnade en totalt nedskräpad parkering efter er, SKÄRPNING !! Nog orkar ni väl ta tomma burkar med er? Tomburkar och även flaskor överallt, som bilentusiast skäms man.


Sura gubben