2017-08-03 10:02

2017-08-03 10:02

Visor sjungs av Björg och Eilert

ÖLMEKLINT

På Ölmeklint är det denna lördag medverkande från Kil. Det är Björg och Eilert Karlsson som kommer att sjunga olika visor för de som sökt sig uppför Ölmeklintsbacken. Det är som vanligt avslutning av kvällen på altanen med njutande av fika, till exempel. kaffe och glass.

På söndagen samåker Equmeniakyrkan i Väse och Ölme till sommarhemmet i Hult för Livsviktigt och dess avslutningsgudstjänst.

Nästa lördagskväll är det landshövding Kenneth Johansson som man får lyssna till på Ölmeklint.

På Ölmeklint är det denna lördag medverkande från Kil. Det är Björg och Eilert Karlsson som kommer att sjunga olika visor för de som sökt sig uppför Ölmeklintsbacken. Det är som vanligt avslutning av kvällen på altanen med njutande av fika, till exempel. kaffe och glass.

På söndagen samåker Equmeniakyrkan i Väse och Ölme till sommarhemmet i Hult för Livsviktigt och dess avslutningsgudstjänst.

Nästa lördagskväll är det landshövding Kenneth Johansson som man får lyssna till på Ölmeklint.