2015-11-03 12:02

2015-11-03 12:02

Sjung gospel på lördag

BROÄNGSKYRKAN

Under lördagen hålls en sångardag för alla som vill sjunga gospel i Broängskyrkan.

I dagsläget är ca 50 personer anmälda. De som leder sjungande är Ulf och Åsa Nomark från Kungsbacka. Åsa Nomark är sångerska, sångpedagog, kompositör och körledare och Ulf Nomark är sångare, pianist, kompositör, producent och körledare.

Dagen avslutas med en gospelkonsert i Broängskyrkan på kvällen med Nomarks och alla sångare. Konserten är gratis.

I dagsläget är ca 50 personer anmälda. De som leder sjungande är Ulf och Åsa Nomark från Kungsbacka. Åsa Nomark är sångerska, sångpedagog, kompositör och körledare och Ulf Nomark är sångare, pianist, kompositör, producent och körledare.

Dagen avslutas med en gospelkonsert i Broängskyrkan på kvällen med Nomarks och alla sångare. Konserten är gratis.