2016-08-23 16:37

2016-08-23 16:37

Inbrott i bilar under vigsel

ÖSTERVIKS KAPELL

I samband med en vigsel i Österviks kapell i lördags eftermiddag skedde inbrott i flera bilar som stod parkerade på parkeringen utanför.

Stölden skedde någon gång mellan klockan 15.30 och 16.30. Totalt var det inbrott i fem bilar och en buss. Bilarna fick sönderslagna rutor och ur fordonen stals bland annat handväskor med kontokort och mobiltelefoner.

Med hjälp av funktionen ”hitta min Iphone” kunde en del telefoner och annat stöldgods spåras. Det låg slängt i ett buskage vid bensinmacken Qstar på Fastingsgatan. Det är dock fortfarande mycket saker som saknas och eventuella tips kan lämnas till polisen på telefonnummer 114 14.

 

Stölden skedde någon gång mellan klockan 15.30 och 16.30. Totalt var det inbrott i fem bilar och en buss. Bilarna fick sönderslagna rutor och ur fordonen stals bland annat handväskor med kontokort och mobiltelefoner.

Med hjälp av funktionen ”hitta min Iphone” kunde en del telefoner och annat stöldgods spåras. Det låg slängt i ett buskage vid bensinmacken Qstar på Fastingsgatan. Det är dock fortfarande mycket saker som saknas och eventuella tips kan lämnas till polisen på telefonnummer 114 14.