2016-06-17 06:00

2016-06-17 11:23

Hantverksbutik på landsbygden

RUDSKOGA: Slöjdarna håller öppet i sommar

Några mil söder om tätorten Kristinehamn, i Gisselbacka i Rudskoga, finns Rudskogaslöjdarna. I den mysiga hantverksboden finns ett varierat utbud av lokal slöjd med hög kvalitet.

Här finns allt man kan tänka sig när det gäller hemslöjd – keramik, smide, träslöjd, luffarslöjd, näver, trasmattor och annan textilslöjd – helt enkelt något för alla. Butiken håller öppet lördagar och söndagar i juni och augusti samt varje dag under juli månad.

Här finns allt man kan tänka sig när det gäller hemslöjd – keramik, smide, träslöjd, luffarslöjd, näver, trasmattor och annan textilslöjd – helt enkelt något för alla. Butiken håller öppet lördagar och söndagar i juni och augusti samt varje dag under juli månad.