2016-03-20 17:27

2016-03-20 17:27

Trygghet årets tema

PROTESTERADE: Tredje tillsammansmarschen lockade många

Det var många, både nyare och infödda, kristinehamnare som deltog i söndagens tillsammansmarsch som hölls för tredje gången.

Temat den här gången var trygghet, både för dem som flyr från sitt hemland men även för de som bor och lever i Sverige. De passade även på att protestera mot avtalet som EU har tecknat med Turkiet. ”Det har gjort det svårare för människor att fly” säger Petra Lindroos Jonasson som menar att det är ett svek mot människor i nöd.

Temat den här gången var trygghet, både för dem som flyr från sitt hemland men även för de som bor och lever i Sverige. De passade även på att protestera mot avtalet som EU har tecknat med Turkiet. ”Det har gjort det svårare för människor att fly” säger Petra Lindroos Jonasson som menar att det är ett svek mot människor i nöd.