2016-02-14 06:33

2016-02-14 14:05

Narkotika beslagtogs i bil – en anhållen

ÖLME

(UPPDATERAD) Två personer greps av polisen i samband med en misstänkt grov olovlig körning i Ölme under natten till söndag.
Senare anhölls en av personerna.

Strax efter midnatt påträffades en bil där föraren greps misstänkt för grov olovlig körning. Mannen är tidigare känd av polisen och har nyligen rapporterats för liknande brott, vilket ledde till att polisen beslagtog bilen.

– Vi gjorde en husrannsakan i bilen och upptäckte att passageraren hade en mängd narkotika och vi misstänkte att han även höll på med försäljning, säger Morgan Connedahl, vakthavande befäl vid polisen i Värmland.

Passageraren medtogs till polisstationen och anhölls efter förhör.

Föraren släpptes efter provtagning.

Strax efter midnatt påträffades en bil där föraren greps misstänkt för grov olovlig körning. Mannen är tidigare känd av polisen och har nyligen rapporterats för liknande brott, vilket ledde till att polisen beslagtog bilen.

– Vi gjorde en husrannsakan i bilen och upptäckte att passageraren hade en mängd narkotika och vi misstänkte att han även höll på med försäljning, säger Morgan Connedahl, vakthavande befäl vid polisen i Värmland.

Passageraren medtogs till polisstationen och anhölls efter förhör.

Föraren släpptes efter provtagning.