2016-01-10 17:40

2016-01-10 17:40

Full snurr i dansen innan granen åker ut

FÖRSAMLINGSHEMMET: Nu är det färdigjulat

I säkert 20 år har Svenska kyrkan anordnat julgransplundringar i församlingshemmet. Och det verkar var väldigt populärt.

Det blir snabbt fullt runt granen när lekledare Sara Bjerkander bjuder in till söndagens ringlekar. En enkelring blir för trång så i dubbla led får både stora och små traska runt för att bli elefanter, skura golv och allt som hör lekarna till.

Det blev i stort sett fullt i stora salen när alla skulle fika. Sedan spelade Cilla Lindgård och Magnus Lindgård än en gång upp på fiol och gitarr innan eftermiddagens höjdpunkt knackade på. Tomte är alltid lika populär, och nu dröjer det ju nästa ett helt år till nästa gång han kommer med sin säck.

Det blir snabbt fullt runt granen när lekledare Sara Bjerkander bjuder in till söndagens ringlekar. En enkelring blir för trång så i dubbla led får både stora och små traska runt för att bli elefanter, skura golv och allt som hör lekarna till.

Det blev i stort sett fullt i stora salen när alla skulle fika. Sedan spelade Cilla Lindgård och Magnus Lindgård än en gång upp på fiol och gitarr innan eftermiddagens höjdpunkt knackade på. Tomte är alltid lika populär, och nu dröjer det ju nästa ett helt år till nästa gång han kommer med sin säck.