2017-05-11 12:39

2017-05-11 12:39

Nytt kösystem för bostäder

KIL

Från och med tisdag nästa vecka, den 16 maj, kommer Kilsbostäders kunder att kunna anmäla sig som bostadsökande, se vilka lägenheter som är lediga och anmäla intresse för lägenhet via bolagets hemsida.

– Tack vare det nya systemet kommer vi ifrån den manuella hanteringen. Det blir lättare för våra kunder att se vilka lägenheter som är lediga och de kan direkt ställa sig i kö på de lägenheter de är intresserade av, säger Ann-Louise Samuelsson, vd på Kilsbostäder, i ett pressmeddelande.

Från och med tisdag nästa vecka, den 16 maj, kommer Kilsbostäders kunder att kunna anmäla sig som bostadsökande, se vilka lägenheter som är lediga och anmäla intresse för lägenhet via bolagets hemsida.

– Tack vare det nya systemet kommer vi ifrån den manuella hanteringen. Det blir lättare för våra kunder att se vilka lägenheter som är lediga och de kan direkt ställa sig i kö på de lägenheter de är intresserade av, säger Ann-Louise Samuelsson, vd på Kilsbostäder, i ett pressmeddelande.