2016-08-10 18:55

2016-08-11 08:46

"Hade gärna sett att man fått se hela kollektionen"

HALLÅ DÄR...

... Sebastian Grönkvist från Kil, som i samband med att svenske stjärnkocken Björn Frantzén hade en pop-up-resturang i Dubai under sommaren, ställde ut fotografier. Eller?

Hur gick utställningen?

– Jag gav dem ett urval av bilder, men vad jag vet så använde de bara en av bilderna på väggarna, och det var en norrskensbild. Det verkar ha varit ett beslut som togs på plats. Sedan hade de med flera i menyn, som hade en bild av Kilsravinerna på omslaget.

– Men jag hade gärna sett att man fått se hela kollektionen på en gång, då den börjar i vår och slutar i vinter. Ett utsnitt gör att det inte blir en enhet.

Hur känns det?

– Lite besviken på att det inte blev som man hoppats är man ju, men jag är jättenöjd med att få ha varit med i menyn. De hade visioner, men resurserna kanske inte räckte till, utan det blev fokus på maten. Och det kan man ju förstå.

– Men jag har fått bra respons på sociala medier, från personal och hotellet och det är positivt.

Vet du om någon gäst velat köpa en bild?

– Jag har inte fått någon information om det, men jag hoppas att någon rik shejk köpt en bild, men då hade de nog ringt och sagt det (skratt).

– Men att få har varit med och tagit fram detta känns som en viktigare del än att någon köpte mina bilder, för det var första gången som jag visade mina dem.

Har du någon mer utställning på gång?

– Det som har varit bra är att jag nu har en färdig utställning, så jag har några ställen som kan vara intresserade av den.

När vi mötte dig i våras berättade du att du blivit inbjuden att äta på någon av Björn Frantzéns restauranger, har du hunnit med det?

– Vi var i Stockholm och skulle göra det, men tiden rann i väg så jag har det innestående.

Hur gick utställningen?

– Jag gav dem ett urval av bilder, men vad jag vet så använde de bara en av bilderna på väggarna, och det var en norrskensbild. Det verkar ha varit ett beslut som togs på plats. Sedan hade de med flera i menyn, som hade en bild av Kilsravinerna på omslaget.

– Men jag hade gärna sett att man fått se hela kollektionen på en gång, då den börjar i vår och slutar i vinter. Ett utsnitt gör att det inte blir en enhet.

Hur känns det?

– Lite besviken på att det inte blev som man hoppats är man ju, men jag är jättenöjd med att få ha varit med i menyn. De hade visioner, men resurserna kanske inte räckte till, utan det blev fokus på maten. Och det kan man ju förstå.

– Men jag har fått bra respons på sociala medier, från personal och hotellet och det är positivt.

Vet du om någon gäst velat köpa en bild?

– Jag har inte fått någon information om det, men jag hoppas att någon rik shejk köpt en bild, men då hade de nog ringt och sagt det (skratt).

– Men att få har varit med och tagit fram detta känns som en viktigare del än att någon köpte mina bilder, för det var första gången som jag visade mina dem.

Har du någon mer utställning på gång?

– Det som har varit bra är att jag nu har en färdig utställning, så jag har några ställen som kan vara intresserade av den.

När vi mötte dig i våras berättade du att du blivit inbjuden att äta på någon av Björn Frantzéns restauranger, har du hunnit med det?

– Vi var i Stockholm och skulle göra det, men tiden rann i väg så jag har det innestående.