2016-03-04 16:09

2016-03-04 16:09

Besökarna får inte nog av får

KIL: Tionde Fårfesten– och intresset bara ökarAnna Nyberg

I dagarna tre hyllas nu fåret i Kil, när den tionde upplagan av Fårfest går av stapeln. Knappt hade portarna slagits upp på mässans första dag, innan det började bli trångt i lokalerna. Fårfest i Kil lockar storpublik, så är det bara.

– Det är första gången jag är här, och jag är mycket imponerad. Det är väldigt välarrangerat och det är bara goa människor här. Ullnördar är bra människor, sa utställaren Monica Hellberg, som var på plats för att marknadsföra sina spinnkurser.

Ullhantverk av alla de slag, korv, ost, föreläsningar på temat får, utställningar, workshop för barn; för den fårintresserade är möjligheterna oändliga i Kil i helgen.

– Det är första gången jag är här, och jag är mycket imponerad. Det är väldigt välarrangerat och det är bara goa människor här. Ullnördar är bra människor, sa utställaren Monica Hellberg, som var på plats för att marknadsföra sina spinnkurser.

Ullhantverk av alla de slag, korv, ost, föreläsningar på temat får, utställningar, workshop för barn; för den fårintresserade är möjligheterna oändliga i Kil i helgen.