2015-12-03 15:04

2015-12-03 15:04

Slog och sparkade två

MISSHANDEL

En kvinna i 20-årsåldern från Kil har dömts till villkorlig dom med samhällstjänst i 50 timmar för två fall av misshandel.

Kvinnan har slagit en annan kvinna i ansiktet, sparkat på henne och dragit henne i håret, samt dragit en tredje kvinna i håret, dragit omkull henne och släpat henne längs marken. Det hela inträffade i samband med en cruising i Kristinehamn.

Kvinnan ska också betala skadestånd om totalt 12 700 kronor till de båda offren.

Kvinnan har slagit en annan kvinna i ansiktet, sparkat på henne och dragit henne i håret, samt dragit en tredje kvinna i håret, dragit omkull henne och släpat henne längs marken. Det hela inträffade i samband med en cruising i Kristinehamn.

Kvinnan ska också betala skadestånd om totalt 12 700 kronor till de båda offren.