2016-09-22 20:04

2016-09-22 20:04

Åtta Karlstadsstudenter fick varsitt stipendium

KARLSTAD

Under torsdagen delades ett stort antal stipendier ut till blivande universitets- och högskolestuderande. Stipendierna kommer från Ljungbergsfonden, som har sitt säte i Falun, och i år gick åtta av dem till studenter på Älvkullegymnasiet i Karlstad.

Studenterna som fick 20 000 kronor var heter Daniel Aryan, Philip Ingemarsson, Linnéa Ekenberg, Linnea Larsson, Rasmus Eriksson, Johan Nicander, Dilman Hoshiar Abdulrahman och Linnea Sundin.

Ljungbergsfonden delar ut stipendier varje år och investerar i projekt ”för att stimulera intresset för och öka kvaliteten på naturvetenskapliga och tekniska utbildningar kopplade till skogsindustrin”.

 

Studenterna som fick 20 000 kronor var heter Daniel Aryan, Philip Ingemarsson, Linnéa Ekenberg, Linnea Larsson, Rasmus Eriksson, Johan Nicander, Dilman Hoshiar Abdulrahman och Linnea Sundin.

Ljungbergsfonden delar ut stipendier varje år och investerar i projekt ”för att stimulera intresset för och öka kvaliteten på naturvetenskapliga och tekniska utbildningar kopplade till skogsindustrin”.