2016-09-16 16:32

2016-09-16 16:32

Sundstagymnasiet bjöd på vernissagemingel

KARLSTAD

På fredagen hade Sundstagymnasiets särskoleelever som läser estetisk verksamhet vernissage på Sundstagymnasiet i Karlstad.

Särskoleelever från samtliga estetiska inriktningar, bild, dans, teater och musik, har bidragit till vernissagen genom att de skapat en varsin sandgjutningsskulptur. Danselever från årskurs tre uppträdde även med dans och rörelse, med sandgjutningsskulpturerna som inspirationskälla. Bild: Aurelia Hagberg med sin skulptur, ”chokladsoltroll”.

Särskoleelever från samtliga estetiska inriktningar, bild, dans, teater och musik, har bidragit till vernissagen genom att de skapat en varsin sandgjutningsskulptur. Danselever från årskurs tre uppträdde även med dans och rörelse, med sandgjutningsskulpturerna som inspirationskälla. Bild: Aurelia Hagberg med sin skulptur, ”chokladsoltroll”.