2016-08-31 15:58

2016-08-31 15:58

Bli en fena på att simma

KARLSTAD: Hajfena underlättar simundervisningen

Sundstabadet tar hjälp av en hajfena för att lära ut simkunskap.

Den nya fenan, SwinFin, spänns fast med kardborreband på ryggen och ger bland annat barnen bättre förmåga att flyta och större rörelsefrihet i vattnet.

– Det är kul att Sundstabadet är en av de absolut första anläggningarna i landet att ta till oss av denna innovation. Den har varit väldigt uppskattad hos de gäster som testat den – och det är väl självklart, vem vill inte simma runt som en haj i vattnet, säger Stephan Hammar, verksamhetschef på Sundstabadet i ett pressmeddelande.

Den nya fenan, SwinFin, spänns fast med kardborreband på ryggen och ger bland annat barnen bättre förmåga att flyta och större rörelsefrihet i vattnet.

– Det är kul att Sundstabadet är en av de absolut första anläggningarna i landet att ta till oss av denna innovation. Den har varit väldigt uppskattad hos de gäster som testat den – och det är väl självklart, vem vill inte simma runt som en haj i vattnet, säger Stephan Hammar, verksamhetschef på Sundstabadet i ett pressmeddelande.