2016-06-28 08:03

2016-06-28 08:09

Två gripna för rififikupp

KARLSTAD

Två män togs på bar gärning när de bröt sig in i Sundstahallen vid femtiden på tisdagsmorgonen.

– Männen hade klättrat upp på taket och tagit sig in i en lokal som tillhör Hellton och det var rejält tillrört, men de greps på bar gärning och hann inte få med sig någonting, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid polisen i Värmland.

Gärningsmännen är båda i femtioårsåldern.

Förra veckan greps en annan man som försökte göra inbrott i Sundsta badhus, men som inte lyckades ta sig in.

– Männen hade klättrat upp på taket och tagit sig in i en lokal som tillhör Hellton och det var rejält tillrört, men de greps på bar gärning och hann inte få med sig någonting, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid polisen i Värmland.

Gärningsmännen är båda i femtioårsåldern.

Förra veckan greps en annan man som försökte göra inbrott i Sundsta badhus, men som inte lyckades ta sig in.