2016-06-17 20:32

2016-06-17 21:50

"Fantastiskt god tårta!"

KARLSTAD: Kronoparkens hemtjänst bjöd till fest.

Från matsalen på Kronogårdens vårdboende hörs det klirr från kaffekoppar, skratt och sång. Under fredagen bjöds det nämligen till sommarfest.

Det var hemtjänsten på Kronoparken som bjöd på hembakade tårtor, kaffe, kakor och skönsång från trubaduren Axel Boberg. Trots att festen sammanfaller med Sveriges andra match i fotbolls EM så är matsalen full av sommarglada besökare.

– Det här är första gången vi anordnar en tillställning som detta, men vi hoppas på att kunna arrangera fler evenemang som detta i framtiden, berättar Katarina Andersson, trivselsamordnare för hemtjänsten i Kronoparken.

Hembakat med kärlek

Det är tack vare Katarina och hennes kollegor Cecilia Edqvist, Lotta Hansson, Luziane P Höög och Karin Broberg som sommarkalaset blir verklighet. Alla har hjälpt till för att gästerna ska komma dit och för att det ska finnas fika. De hembakade tårtorna gör stor succé hos gästerna, något både Ingalill Sand och Lennart Allström intygar.

– Tårtan var fantastiskt god, och kalaset är en underbar tillställning, mer sånt här, säger Ingalill och får medhåll från Lennart.

När trubaduren påbörjar sin sista sång för eftermiddagen, ”Ack Värmeland du sköna” faller hela rummet in i kör.

 

Det var hemtjänsten på Kronoparken som bjöd på hembakade tårtor, kaffe, kakor och skönsång från trubaduren Axel Boberg. Trots att festen sammanfaller med Sveriges andra match i fotbolls EM så är matsalen full av sommarglada besökare.

– Det här är första gången vi anordnar en tillställning som detta, men vi hoppas på att kunna arrangera fler evenemang som detta i framtiden, berättar Katarina Andersson, trivselsamordnare för hemtjänsten i Kronoparken.

Hembakat med kärlek

Det är tack vare Katarina och hennes kollegor Cecilia Edqvist, Lotta Hansson, Luziane P Höög och Karin Broberg som sommarkalaset blir verklighet. Alla har hjälpt till för att gästerna ska komma dit och för att det ska finnas fika. De hembakade tårtorna gör stor succé hos gästerna, något både Ingalill Sand och Lennart Allström intygar.

– Tårtan var fantastiskt god, och kalaset är en underbar tillställning, mer sånt här, säger Ingalill och får medhåll från Lennart.

När trubaduren påbörjar sin sista sång för eftermiddagen, ”Ack Värmeland du sköna” faller hela rummet in i kör.

 

  • Johanna Lindholm