2016-06-11 06:47

2016-06-12 14:33

Nycklar och väska stulna ur bostad

KARLSTAD

Tidigt på fredagsmorgonen tog sig någon in i en bostad i Karlstad och stal en handväska och två par bilnycklar.

Därefter har tjuvarna tagit sig där ifrån i bilarna –  en Porsche och en Audi a4 – vars nycklar de kommit åt.

På söndagen meddelade polisen i Stockholm att Porschen varit inblandade i en smitning från en poliskontroll på söndagen. Föraren av den stulna bilen undvek att stanna vid en kontroll och kom ifrån polisen. Bilen hittades senare övergiven och ska föras tillbaka till Karlstad.

Därefter har tjuvarna tagit sig där ifrån i bilarna –  en Porsche och en Audi a4 – vars nycklar de kommit åt.

På söndagen meddelade polisen i Stockholm att Porschen varit inblandade i en smitning från en poliskontroll på söndagen. Föraren av den stulna bilen undvek att stanna vid en kontroll och kom ifrån polisen. Bilen hittades senare övergiven och ska föras tillbaka till Karlstad.