2016-04-03 16:02

2016-04-03 16:02

Stod i kö för ny bok

KARLSTAD: Kultkonditorn Roy Fares ger smarriga fikatips i New York

En sockerbagare det kom till staden, han skrev sin namnteckning mest hela dagen...

Det bildades snabbt en lång kö när Akademibokhandeln öppnade på söndagen. Samtligas mål: att få Roy Fares' senaste bok, Sweet Spots of New York, signerad av författaren själv.

– Jag är ute på en Sverigeturné med boken, berättar Roy för NWT mellan namnteckningarna, och jag är ödmjukt­ tacksam och glad för det stora intresset.

Som har sin förklaring: Roy har framgångsrikt förekommit en hel del i bak-tv; han har tidigare vunnit SM-guld och EM-brons för unga bagare; han utsågs till Årets konditor 2010; och han har tidigare gett ut tre uppskatta­de bakböcker – den förra utsågs till världens bästa kokbok i sin kategori.

– I min nya bok tipsar jag om extra läckra ställen att besöka i New York.

Det bildades snabbt en lång kö när Akademibokhandeln öppnade på söndagen. Samtligas mål: att få Roy Fares' senaste bok, Sweet Spots of New York, signerad av författaren själv.

– Jag är ute på en Sverigeturné med boken, berättar Roy för NWT mellan namnteckningarna, och jag är ödmjukt­ tacksam och glad för det stora intresset.

Som har sin förklaring: Roy har framgångsrikt förekommit en hel del i bak-tv; han har tidigare vunnit SM-guld och EM-brons för unga bagare; han utsågs till Årets konditor 2010; och han har tidigare gett ut tre uppskatta­de bakböcker – den förra utsågs till världens bästa kokbok i sin kategori.

– I min nya bok tipsar jag om extra läckra ställen att besöka i New York.