2016-03-30 16:01

2016-03-30 16:01

Antikrundan kommer till Karlstad

KARLSTAD

Har du någon gammal pryl som du vill veta mer om eller få värderad? Då kan det vara läge att damma av denna och åka till Karlstad och Värmlands museum den 28 augusti. För då kommer nämligen SVT:s långkörare Antikrundan på besök, för att spela in program till sin 29:e säsong.

Övriga orter som får besök är Sandviken, Göteborg, Värmdö, Västervik och Kristianstad.

– Det känns väldigt spännande med årets orter. Några har vi aldrig besökt tidigare: Sandviken och Värmdö. Resten är platser vi besökte i slutet på 90-talet! På tiden att det blev återbesök helt enkelt, säger Pernilla Månsson Colt, producent för programmet, i ett pressmeddelande.

Inspelningen i Karlstad kommer att äga rum från lunch till 18.00 på kvällen.

Övriga orter som får besök är Sandviken, Göteborg, Värmdö, Västervik och Kristianstad.

– Det känns väldigt spännande med årets orter. Några har vi aldrig besökt tidigare: Sandviken och Värmdö. Resten är platser vi besökte i slutet på 90-talet! På tiden att det blev återbesök helt enkelt, säger Pernilla Månsson Colt, producent för programmet, i ett pressmeddelande.

Inspelningen i Karlstad kommer att äga rum från lunch till 18.00 på kvällen.