2016-03-20 14:17

2016-03-20 14:17

Springnota slutade med strupgrepp

KARLSTAD

Ett grabbgäng i 20-årsåldern hoppade vid 13-tiden på lördagen in i en taxi i centrala Karlstad och bad om att bli körda till Sundsta idrottshus.

De kom överens med taxichauffören om ett fast pris.

Väl framme ska killarna ha lämnat taxin utan att betala, varför chauffören sprang efter. En av killarna hade hamnat efter sina kompisar, och taxichauffören ska ha kommit i kapp honom, tagit hans betalkort och motat med honom till bilen. Där ska killen, under hot om våld, ha tvingats slå in sin kod. Enligt polisanmälan ska det hela ha slutat med att taxichauffören tog strupgrepp på killen.

Taxichauffören är i anmälan inte utpekad med namn och det finns ingen misstänkt.

De kom överens med taxichauffören om ett fast pris.

Väl framme ska killarna ha lämnat taxin utan att betala, varför chauffören sprang efter. En av killarna hade hamnat efter sina kompisar, och taxichauffören ska ha kommit i kapp honom, tagit hans betalkort och motat med honom till bilen. Där ska killen, under hot om våld, ha tvingats slå in sin kod. Enligt polisanmälan ska det hela ha slutat med att taxichauffören tog strupgrepp på killen.

Taxichauffören är i anmälan inte utpekad med namn och det finns ingen misstänkt.