2016-03-18 19:15

2016-03-18 19:15

Detta googlade vi på

KARLSTAD

Här kommer en stor nyhet.

Det handlar vad vi i Karlstad och andra delar av landet googlade mest på under torsdagskvällen. Ishockeymatchen Luleå- Färjestad toppade. Sedan följde restaurangen Baron, bilföretaget Helmia, vädret och Lars Lerin. Det är vad datanördarna i Karlstad och stora delar av Sverige googlade mest på häromkvällen. Allt enligt Jonas Wallentin, chefsanalytiker i Google, som i går medverkade på näringslivsforum 100 grader Karlstad.

Det handlar vad vi i Karlstad och andra delar av landet googlade mest på under torsdagskvällen. Ishockeymatchen Luleå- Färjestad toppade. Sedan följde restaurangen Baron, bilföretaget Helmia, vädret och Lars Lerin. Det är vad datanördarna i Karlstad och stora delar av Sverige googlade mest på häromkvällen. Allt enligt Jonas Wallentin, chefsanalytiker i Google, som i går medverkade på näringslivsforum 100 grader Karlstad.