2016-02-05 16:03

2016-02-05 16:03

Hallå där ...

FRÅGA: Almars krog i ny regi - vad blir skillnaden?

... Robin Sundholm och Christoffer Schyman som tagit över Almars krog som nu redo för invigning efter ett par månaders renovering.

– Det är fräschare, nymålat och slipade golv. Stilen är mer lantlig och gammaldags. Det ska kännas att man är på landet fast med stil. Vi har gjort bordslöpare av jutesäckar och använder sädeskorn som bordsdekorationer. Restaurangen ligger i ett gammalt sädesmagasin.

Går maten i samma stil?

– Ja, vi utgår mycket från gamla idéer och gör det på vårt sätt. 75 procent av det vi serverar är från lokala producenter. Ekologiskt och närproducerat är viktigt för oss.

Ni jobbade båda på krogen innan ni tog över. Vad blir skillnaden för er?

– Mer administration, ha ha. Det är roligt att få sätta sin egen touch på det. Vi vill att det ska vara en upplevelse från det att man stiger ur bilen tills man åker härifrån.

Krogen har varit stängd sedan i julas, den 19 februari är det dags för det officiella öppnandet.

Hur känns det nu?

– Vi är väldigt sugna på att få börja laga mat igen.

Lycka till!

– Det är fräschare, nymålat och slipade golv. Stilen är mer lantlig och gammaldags. Det ska kännas att man är på landet fast med stil. Vi har gjort bordslöpare av jutesäckar och använder sädeskorn som bordsdekorationer. Restaurangen ligger i ett gammalt sädesmagasin.

Går maten i samma stil?

– Ja, vi utgår mycket från gamla idéer och gör det på vårt sätt. 75 procent av det vi serverar är från lokala producenter. Ekologiskt och närproducerat är viktigt för oss.

Ni jobbade båda på krogen innan ni tog över. Vad blir skillnaden för er?

– Mer administration, ha ha. Det är roligt att få sätta sin egen touch på det. Vi vill att det ska vara en upplevelse från det att man stiger ur bilen tills man åker härifrån.

Krogen har varit stängd sedan i julas, den 19 februari är det dags för det officiella öppnandet.

Hur känns det nu?

– Vi är väldigt sugna på att få börja laga mat igen.

Lycka till!