2015-12-16 14:27

2015-12-16 14:43

Störningar i tågtrafiken

KARLSTAD

Det kommer att vara stora störningar i tågtrafiken mellan Hallsberg och Katrineholm under resten av onsdagen.

Det är ett växelfel i Pålsboda som orsakar problemen. Även trafiken mot Karlstad och Göteborg kommer att påverkas med längre restider. Resenärer hänvisas till Trafikverkets hemsida trafikverket.se eller att kontakta sitt järnvägsföretag för ytterligare information.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Arvika, Brunsberg, Charlottenberg, Stockholm Central, Degerfors, Edane, Fagerås, Flemingsberg, Flen, Gårdsjö, Gnesta, Högboda, Hallsberg, Huddinge, Järna, Katrineholm C, Kristinehamn, Kil, Karlstad C, Välsviken, Lene, Lerot, Laxå, Mölnbo, Ottebol, Skövde C, Stockholm Södra, Södertälje Syd, Töreboda, Väse, Vingåker, Årstaberg, Ås, Åmotfors, Älvsjö

För mer information se trafikverket.se

 

Det är ett växelfel i Pålsboda som orsakar problemen. Även trafiken mot Karlstad och Göteborg kommer att påverkas med längre restider. Resenärer hänvisas till Trafikverkets hemsida trafikverket.se eller att kontakta sitt järnvägsföretag för ytterligare information.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Arvika, Brunsberg, Charlottenberg, Stockholm Central, Degerfors, Edane, Fagerås, Flemingsberg, Flen, Gårdsjö, Gnesta, Högboda, Hallsberg, Huddinge, Järna, Katrineholm C, Kristinehamn, Kil, Karlstad C, Välsviken, Lene, Lerot, Laxå, Mölnbo, Ottebol, Skövde C, Stockholm Södra, Södertälje Syd, Töreboda, Väse, Vingåker, Årstaberg, Ås, Åmotfors, Älvsjö

För mer information se trafikverket.se